انسان ها تقریبا چند گرم پلاستیك در هر ماه می نوشند!

انسان ها تقریبا چند گرم پلاستیك در هر ماه می نوشند! گل بخر: استفاده گسترده و رهاسازی پلاستیك ها در طبیعت سبب نگرانی تمام افراد جهان شده است چونكه این كار تاثیر مخربی بر سلامت عمومی و محیط زیست دارد. در صورتیكه تحقیقات زیادی در مورد پلاستیك های در مقیاس بزرگ و كوچك انجام شده است اما سرنوشت پلاستیك های نانو مقیاس تابحال ناشناخته مانده است.


به گزارش گل بخر به نقل از ایسنا و به نقل از تك اكسپلوریست، پژوهشگران "دانشگاه ایالتی واشنگتن"(Washington State University) در مطالعه اخیرشان دریافته اند كه ذرات نانو تشكیل شده توسط متداول ترین پلاستیك ها تمایل دارند بوسیله منابع آب به درون منابع آب شیرین نفوذ كنند یا در فاضلاب مستقر شوند و در نهایت نیز سرنوشت آنها یا نفود به منابع آب خواهد بود یا به گورستان ضایعات و به كود تبدیل شدن، ختم خواهد شد.
"ایندرانیل پادهری"(Indranil Chowdhury) استادیار دانشكده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه ایالتی واشنگتن اظهار داشت: ما تقریباً چند گرم پلاستیك در هر ماه می نوشیم. این موضوعی نگران كننده است برای اینكه شما نمی دانید كه پس از ۲۰ سال چه اتفاقی خواهد افتاد.
دانشمندان طی مطالعه اخیرشان قصد داشتند دریابند چه اتفاقی برای پلاستیك های در مقیاس نانو كه در حال ورود به محیط آبزیان هستند، رخ می دهد. آنها به همین دلیل سرنوشت نانوذرات پلی اتیلن و پلی استایرن كه در تعداد زیادی از محصولات استفاده می شود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها چگونگی رفتار ذرات پلاستیكی هنگامی كه در مجاورت مواد شیمیایی مختلف شامل آب شور تا آب حاوی مواد آلی هستند را مورد بررسی قرار دادند.
دانشمندان دریافتند كه در صورتیكه اسیدیته آب تأثیر كمی بر روی آنچه در مورد پلاستیك نانو رخ می دهد، دارد اما نمك و مواد آلی طبیعی نقش مهمی در تعیین نحوه جابجایی یا قرار گرفتن پلاستیك ها ایفا می كنند. آنچه واضح است این مطلب است كه پلاستیك های ریز با تاثیرات مخربی كه دارند در محیط زیست می مانند و این مساله نیز با نتایج منفی بهداشتی و زیست محیطی زیادی مرتبط می باشد.
دانشمندان حالا تمام تمركز خودرا برای توسعه روش هایی برای از بین بردن پلاستیك از آب گذاشته اند. آنها اخیراً برای انجام این كار كمك هزینه ای نیز از "مركز تحقیقات آب ایالت واشنگتن"(State of Washington Water Research Center) دریافت كرده اند.
یافته های این مطالعه در مجله "Water Research" منتشر گردید.





منبع:

1398/12/26
14:40:58
5.0 /5
3369
تگهای خبر: بهداشت , بو , دانش , دریا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵

گل بخر

سفارش گل و گیاه

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است