مدیركل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران خبر داد
راه اندازی نیروگاه های بزرگ مقیاس خورشیدی از برنامه های سال آینده شهرداری تهران
به گزارش گل بخر، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اظهار داشت: راه اندازی نیروگاه های بزرگ مقیاس همینطور نصب نیروگاه های خورشیدی و توسعه انرژی تجدیدپذیر در سوله های بحران با همکاری سازمان مدیریت بحران را برای سال آینده در دستور کار قرار داده ایم.
حلیاسادات حسینی در گفت و گو با ایسنا درباره ی وضعیت تجهیز تهران به نیروگاه های خورشیدی اظهار داشت: هم اکنون در شهر تهران ۵۸ نقطه به نیروگاه های خورشیدی مجهز شده است که ظرفیتی در حدود ۱۱۶۴ کیلو وات برق تولید می کنند البته در سطح بوستان های شهر تهران نیز ۲۳۴ نقطه مجهز به تجهیزات تجدیدپذیر هستند که شامل نیروگاه های خورشیدی و آبگرمکن های خورشیدی می شوند.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اعلان اینکه برمبنای اسناد بالادستی موظف به توسعه نیروگاه های خورشیدی هستیم، اظهارکرد: طبق مصوبه هیات وزیران، شهرداری هان مکلف است ۲۰ درصد از برق مصرفی خودرا از این نیروگاه ها تامین کند. به این منظور اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران نقشه راهی را برای مناطق شهرداری تهران و سایر حوزه های آن تدوین کرده است. بزرگترین نیروگاه خورشیدی شهرداری تهران در بوستان جنگلی سرخه حصار با ظرفیت ۱۳۰ کیلووات قرار دارد که در فاز بعد توسعه خواهد یافت.
وی اضافه کرد: با توجه به این که از مصوبه هیات وزیران عقب ماندگی زیادی داریم که از عملکرد مدیریت های قبلی شهرداری تهران ناشی شده است، در دوسال اخیر با پیگیری مستمر اداره کل محیط زیست شهرداری تهران خصوصاً یک سال اخیر سه پروژه افتخار و امید را در این جهت افتتاح کرده ایم. برنامه ریزی مضاعفی نیز برای جبران عقب ماندگی انجام شده است. بدین منظور راه اندازی نیروگاه های بزرگ مقیاس را در دستور کار قرار داده ایم و می خواهیم بواسطه بودجه متمرکز در اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار بتوانیم این نیروگاه ها را راه اندازی نماییم علاوه بر آن مقرر است تا انتهای سال جاری حدود ۳۰۰ کیلووات برق در ۲۰ منطقه تولید شود.
حسینی اضافه کرد: امیدواریم با تحقق این اهداف به سمت توسعه پایدار حرکت نماییم چونکه این نیروگاه ها توانسته ۱۲۸۷ تن از میزان گاز دی اکسید کربن به عنوان یکی از گازهای گلخانه ای مهم را کم کند که معادل ۸۸۸۲ اصله درخت است. باتوجه به کم آبی در شهر تهران باید سراغ اقداماتی برویم که موجب کاهش گازهای گلخانه ای و آلودگی هوای پایتخت شود. هرچند گازهای گلخانه ای ممکنست سهم زیادی در آلودگی هوای شهر تهران نداشته باشد، با اینحال ما پروژه کربن صفر را در دستور کار داریم.
وی افزود: این اقدامات سبب شده شهرداری تهران در حوزه توسعه انرژی های تجدیدپذیر قدمهای اثربخشی را بردارد. ما برای سال ۱۴۰۳ علاوه بر راه اندازی نیروگاه های بزرگ مقیاس، تجهیز فضاهایی که امکان شارژ موتوربرقی را و یا ایستگاه های اتوبوس که قابلیت نصب نیروگاه های خورشیدی داشته باشند همین طور نصب نیروگاه های خورشیدی و توسعه انرژی تجدید پذیر در سوله های بحران با همکاری سازمان مدیریت بحران را در دستور کار داریم.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت های خود درباره ی اجرای طرح صندوق سبز اظهار داشت: باتوجه به برگزاری چهارمین جلسه کمیته کاهش مصرف پلاستیک در شهرداری تهران پیرو مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و با نظارت کمیته سلامت و کمیسیون خدمات شهری، محیط زیست و سلامت قرار شد باتوجه به استقبال شهروندان از طرح صندوق سبز، این طرح در تمام فروشگاه های شهروند و میادین میوه و تره بار مجهز به صندوق اجرا شود.
حسینی در آخر با اعلان اینکه صندوق سبز را با دو تفاوت ادامه می دهیم، اشاره کرد: اول این که تعداد آموزش ها را در فروشگاه های شهروند افزایش می دهیم چونکه برمبنای لطمه شناسی اجرای آزمایشی این طرح، نیاز به افزایش آموزش درباره ی خودداری از استفاده از کیسه های پلاستیکی احساس شد علاوه بر آن در اجرای صندوق سبز در میادین میوه و تره بار مشخص شد که با وجود توزیع کیسه های پارچه ای در این میادین، از این طرح به اندازه فروشگاه های شهروند استقبال نشد بدین سبب تصمیم گرفتیم بجای توزیع کیسه های پارچه ای به عنوان جایگزین کیسه های پلاستیکی، به شهروندان آموزش هایی را ارائه دهیم.
منبع: گل بخر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب