کوشش برای کاهش ضایعات غذایی جهانی به فضا رسید

کوشش برای کاهش ضایعات غذایی جهانی به فضا رسید به گزارش گل بخر، خراسان رضوی همه ما غذا را هدر می دهیم و باقی مانده غذا، محصولات تازه از بین رفته و محصولات صدمه دیده مزارع، تقریبا یک سوم کل غذای ساخته شده خورده نشده است.


به نقل از ویفروم، طبق گزارش سازمان ملل، تقریبا ۱۳ درصد از مواد غذایی ساخته شده در سطح جهان بین برداشت و خرده فروشی از بین می رود، در حالیکه تخمین زده می شود که ۱۷ درصد توسط خانوارها، خرده فروشان و بخش خدمات غذایی هدر می رود.
کاهش مقدار ضایعات مواد غذایی نه تنها برای بودجه خانوار مفید می باشد، بلکه برای محیط زیست هم سودمند خواهد بود. تولید کمتر به معنای احتیاج به منابع کمتری مانند زمین، آب و دام است که به نفع محیط زیست است و می تواند به کاهش انتشارات کشاورزی و صنایع غذایی کمک نماید.
برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد تخمین می زند که در سراسر دنیا، سالانه ۹۳۱ میلیون تن غذا هدر می رود که معادل تقریبا ۷۴ کیلوگرم برای هر خانواده است.
خانوارها حدود ۵۶۹ میلیون تن مواد غذایی را دور می ریزند، در حالیکه بخش خدمات غذایی جهانی ۲۴۴ میلیون تن و خرده فروشان مواد غذایی مسئول حدود ۱۱۸ میلیون تن هستند. خوشبختانه، راهکارهای جدیدی برای مقابله با چالش زباله های مواد غذایی درحال توسعه است.
میوه ها و سبزیجات بد شکل یا لک دار اغلب توسط خرده فروشان بزرگ رد می شوند، با این که این مواد خوراکی هستند و می توانند استفاده شوند؛ در استرالیا، این اقلام فاسدشدنی نامرتب با قیمت پایین به مصرف کنندگان تحویل داده می شود. استرالیا سالانه ۷.۶ میلیون تن ضایعات غذایی تولید می کند، ازاین رو استفاده از مواد غذایی «زشت» به کاهش مصرف آب و زمین کمک می نماید و از انتشار غیرضروری گازهای گلخانه ای جلوگیری می کند.
کشاورزی هیدروپونیک برای مناطقی مانند عربستان سعودی و دیگر مناطق با خاک نامناسب اهمیت دارد. آب وهوای گرم عربستان سعودی و زمینهای شنی به این مفهوم است که این کشور بشدت به غذاهای وارداتی وابسته است. با این وجود، ابتکار استفاده از کشاورزی هیدروپونیک، مبتنی بر آب برای تولید غذاهای تازه به صورت محلی و کاهش وابستگی به واردات است.
برچسب های محافظی که با یک ماده ضد میکروبی گیاهی پوشانده شده اند می توانند روند رسیدن میوه را کند کرده و ماندگاری میوه را تا دو هفته بالا برند، این نوآوری کم هزینه و با کاربرد آسان، احتیاج به اسپری ها یا پوشش های محافظ برای پیشگیری از عفونت های باکتریایی و حفظ محصولات میوه را از بین می برد.
تلاش ها برای کاهش ضایعات غذایی جهانی حتی به فضا هم رسیده است. گزارش کاربردهای فضایی مجمع جهانی اقتصاد در کشاورزی، ارزش استفاده از داده های ماهواره ای برای افزایش امنیت غذا و آب و تقویت اقدامات آب و هوایی را بررسی می کند.



1402/09/30
12:56:21
5.0 /5
329
تگهای خبر: امنیت , بو , خدمات , زمین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴

گل بخر

سفارش گل و گیاه

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است