کشف 30 تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود
به گزارش گل بخر، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود اظهار داشت: ۳۰ تن چوب تاغ قاچاق از آغاز سال ۱۴۰۳ تابحال از خودرو های عبوری کشف شد و ۵۲ متخلف در این مورد به مراجع قضایی معرفی گشتند.
محمدرضا کشاورزیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: ۳۰ تن چوب تاغ که بیش از مراتع و بیابان های خراسان رضوی و جنوبی قطع شده بود، از خودرو های عبوری در طول این بازه زمانی کشف و ضبط شد.
وی با اشاره به این که بیشتر کشفیات توسط ماموران پاسگاه شهید نوری شاهرود شناسایی و توقیف شد، ابراز کرد: بیشتر این محموله ها به مقصد شهرهای شمالی و تهران بارگیری شده بود.
ساخت استخر ذخیره آب در نهالستان
کشاورزیان از ساخت استخر ذخیره آب در نهالستان «جغولگیر» اداره منابع طبیعی شاهرود آگاهی داد و اظهار داشت: این استخر با طول و عرض ۵۰ در ۵۰، عمق هشت متر و حجم آبگیری ۱۶ هزار مترمکعب برای ذخیره آب ساخته شد.
وی با اشاره به تنش آبی این نهالستان با وجود یک حلقه چاه در فصل تابستان، اظهار داشت: نهالستان «جغولگیر» به مساحت ۵۰ هکتار در فصل گرم سال گرفتار کم آبی می شود و یک حلقه چاه موجود که آبدهی مناسبی ندارد، جوابگوی نیاز آبی این بوستان نیست.
تولید یک میلیون اصله نهال در شاهرود
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود ابراز کرد: در قالب اجرای طرح کاشت یک میلیارد نهال طی چهار سال در کشور، این نهالستان از شروع سال تا حالا بالاتر از یک میلیون نهال تولید کرد.
وی با اعلان اینکه نوع نهال ها برمبنای تقاضای مردم تولید می شود، اضافه کرد: نهال سنجد، سپیدار و تبریزی، بیشترین نهال های تولیدی این بوستان است و انواع نهال زبان گنجشک و عَرعَر نیز کشت شد.
این مسوول یکی از اهداف تولید نهال را اجرای طرح زراعت چوب برشمرد و اظهار داشت: نهال های تولیدی در اسفند و طی هفته منابع طبیعی بین شهرداری و دهیاری های استان سمنان و همین طور شهروندان بطور رایگان توزیع می شود.
به گفته رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شاهرود، تولید ۱۰ میلیون نهال تعهد استان سمنان در اجرای طرح تولید یک میلیارد نهال طی چهار سال در کشور است.
به گزارش گل بخر به نقل از خبرگزاری ایرنا، وسعت مراتع و عرصه های بیابانی شهرستان شاهرود به ترتیب حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار و ۲ میلیون ۳۰۰ هزار هکتار است.
از ۹.۷ میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸.۵ درصد مراتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و سه و ۶ دهم درصد جنگل است.
منبع: گل بخر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب