یك كارشناس سازمان محیط زیست كشور تاكید كرد
اتخاذ رویكرد زیست بومی برای تدوین برنامه جامع مدیریت و احیاء تالاب جازموریان
گل بخر: نماینده معاونت محیطی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست كشور اظهار داشت: بر مبنای رویكرد مشاركتی در دنیا باید تعادل بین توسعه و حفاظت محیط زیست وجود داشته باشد و در رویكرد زیست بومی هم بحث بهره برداری و حفاظت منابع و توسعه پایدار مورد توجه قرار می گیرد.
به گزارش گل بخر به نقل از ایسنا ژاله امینی امروز در جلسه تدوین برنامه جامع مدیریت و احیای تالاب جازموریان در ساختمان مركزی جهاد دانشگاهی استان كرمان با اشاره به اینكه رویكرد زیست بومی را برای تدوین برنامه جامع مدیریت و احیاء تالاب جازموریان خواهیم داشت، اظهار نمود: محدودیت شدید منابع آب، كاربری های متعدد، برنامه ریزی بدون در نظر گرفتن نیاز آبی تالاب، بالا بودن میزان سرب، تخلیه فاضلاب های صنعتی، كشاورزی به تالاب ها، خشكسالی و... همچون مشكلات تالاب های ایران است.
وی خاطرنشان كرد: در رویكرد ما (مدیریت اكوسیستمی) مردم در مركز تصمیم گیری هستند و همه ذی نفعان با هم در نظر گرفته می شوند. بعنوان مثال احیای دریاچه ارومیه كار كاملا مشاركتی بود و استان های مختلفی برای تامین نیاز آبی دریاچه همكاری كردند.
امینی در ادامه اظهاركرد: تالاب ها متفاوت هستند اما اصول یكی است و باید تلاش نماییم حداقلِ تاثیرپذیری را از تغییرات سیاسی داشته باشیم و برنامه با هر سیستم مدیریتی پیش برود و تمركز بر اجرا باشد.
نماینده معاونت محیطی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست كشور با تاكید بر اینكه از دست اندركاران طرح احیای تالاب جازموریان انتظار داریم دبیرخانه طرح را در استان و شهرستان ها سازماندهی كنند و تدوین و اجرای برنامه مدیریت تالاب پیگیری شود، اظهار داشت: باید بستر مناسب برای ورود تجربیات و دانش كارشناسی در مراحل مختلف كار فراهم گردد و نمایندگان دستگاه های اجرایی كه در جلسات حاضر می شوند، ثابت باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب