منابع اعتباری در پارك های ملی كشور 3 برابر شد، انتخاب رییس پارك ملی گلستان از استان یزد
گل بخر: مشاور عالی رییس سازمان حفاظت محیط زیست كشور اظهار داشت: پارك ملی گلستان در محدوده استان گلستان خواهد ماند و برای ارتقاء مدیریت آن، رییس این پارك ملی از این پس از سوی رییس سازمان حفاظت محیط زیست كشور انتخاب خواهد شد.
به گزارش گل بخر به نقل از ایسنا، دكتر سعید نمكی در آیین نكوداشت شصت سال حفاظت از پارك ملی گلستان اظهار نمود: برای انتخاب رییس پارك ملی گلستان، چند شاخص را در نظر داشتیم كه اولین سیاست مدیر، باید رفاقت و صمیمت با مردم منطقه باشد و دومین شاخص اینكه مشاركت جوامع محلی بخصوص شورای راهبردی و هیئت امنایی را داشته باشد و شاخص سوم و مهم ترین آن اینكه رییس پارك ملی باید در خود پارك ملی مستقر باشد.
وی اضافه كرد: با رایزنی های انجام شده، آقای مهدی تیموری از استان یزد، كه فعالیت های درخشانی در زمینه استفاده از بخش خصوصی داشته با حكم دكتر عیسی كلانتری، بعنوان رییس جدید پارك ملی گلستان معرفی گردید.
مشاور عالی سازمان محیط زیست كشور تصریح كرد: امسال برای نخستین، منابع اعتباری در پارك های ملی كشور، سه برابر رشد یافت و مقرر است از صندوقی كه برای توسعه ملی برنامه ریزی كرده ایم در حمایت از طبیعت ایران، از محل صندوق حامل های انرژی كه مبلغ قابل توجه است. در عرصه محیط زیست سرمایه گذاری كنیم و معتقدیم كه در عرصه سلامت و طبیعت هر قدر هزینه كنیم سرمایه گذاری است به طوری كه درسال آینده قراراست ۳۰ میلیارد تومان برای حفاظت از پارك ملی گلستان هزینه شود.
مشاوره ارشد رییس سازمان حفاظت محیط زیست كشور در شصتمین سالگرد حفاظت از پارك ملی گلستان اظهار داشت: متاسفانه در سال های گذشته به بهانه توسعه تیشه به ریشه طبیعت زده ایم كه یكی از ذخیره گاههای مهم زیستكره، پارك ملی گلستان است كه اگر امروز به مشكلات و معضلات آن رسیدگی نكنیم تا چندسال اینده دیگر اثری از آن نخواهیم یافت.
وی اظهار داشت: فكر حكیمانه امروز برای حفظ و نگهداشت محیط زیست بدون كمك مردم و بسیج ملی به جایی نخواهد رسید چون ما به همان اندازه كه تنوع زیستی در گلستان داریم تنوع اقوام هم داریم كه همه این اقوام در جهت اعتلای ملی می توانند به حفاظت از پارك ملی گلستان كمك كنند.
اوگفت: سیاست های ما در آینده براین است كه از جوامع محلی برای حفاظت از محیط زیست بهره مند شویم كه یكی از مهمترین اركان حفاظت از طبیعت شكارچیان قدیمی هستند و ما باید در كشور از تجربه های مختلف این افراد بهره مند شویم.
دكتر نمكی عنوان كرد: آخرین مجوز پروانه شكار قوچ وحشی در پارك ملی گلستان در سال ۱۳۴۲ بود كه سرشماری در آن زمان، بیش از ۱۸ هزار قوچ و میش را نشان می داده است.
او همینطور اظهار داشت: از این پس پارك ملی گلستان زیر نظر مدیركل حفاظت محیط زیست گلستان كه بعنوان قائم مقام سازمان محیط زیست در استان گلستان است اداره می گردد.
به گزارش اداره روابط عمومی اداره كل حفاظت محیط زیست، مشاوره ارشد رییس سازمان محیط زیست كشورگفت: برای حفاظت بیشتر از پارك ملی گلستان در برابر آتش سوزی تصمیم براین شد پارك ملی گلستان بعنوان اولین پایلوت تجهیزات و مدرن سازی تجهیزات حفاظتی انتخاب گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب