آتشفشانی كه به ما نزدیك شده

آتشفشانی كه به ما نزدیك شده گل بخر: مدیركل هواشناسی مازندران اظهار داشت: امسال حدود 4.5 درجه سانتی گراد در ارتفاعات دماوند افزایش دما رخ داده و دما كاهش نیافته است.


سیدمحمدرضا رضوی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینكه برای هیچ نهاد، گروه و یا محققی دلایل اثبات كننده برای فعالیت قله دماوند وجود ندارد، اظهار نمود: از نظر هواشناسی دو سیلاب اخیر در گزنك لاریجان به سبب گرم شدن زمین و افزایش دما در آن منطقه است هر چند هنوز به تایید نهایی نرسیده است.

هوا در ارتفاعات دماوند گرم تر از جلگه شده
وی با اشاره به اینكه تعداد دفعاتی كه دما در قله دماوند امسال را به زیر صفر برساند كاهش یافته و دلیل اصلی آن گرمای زیاد است، اشاره كرد: امسال شاهد جهش دمایی در ارتفاعات بودیم به صورتی كه دما در آن مناطق به 37 یا 38 درجه می رسید و هوا در آنجا گرم تر از جلگه بود.
رضوی با اشاره به اینكه امسال حدود 4.5 درجه سانتی گراد در ارتفاعات دماوند افزایش دما رخ داده است و دما كاهش نیافت، اشاره كرد: سیلاب دماوند به سبب ذوب شدن برف ها اتفاق می افتد بدین مدلول كه به سبب افزایش روزهای گرم در ارتفاعات، در اوج ساعت گرم روز برف ها آب می شوند و سیلاب به راه می افتد.
مدیركل هواشناسی مازندران با اشاره به اینكه هواشناسی این استان سه ایستگاه به منظور بررسی اقلیمی در دماوند تعبیه می كند، اشاره كرد: داده ای كه بخواهد نشان دهد دماوند فعال میگردد یا خیر، اصلا وجود ندارد.

بارش برف در ارتفاعات مازندران كاهش پیدا كرده است
رضوی در ادامه با اشاره به اینكه بارش برف در ارتفاعات كاهش پیدا كرده است و از طرفی دیگر برف ها حداقل یك ماه زودتر ذوب می شوند، اشاره كرد: مشكل اینجاست كه در فصل بهار برف كه ذخیره آبی در مازندران بشمار می رود ذوب میگردد و فشار آبی بیش از حد ای را به این استان وارد میكند.
وی با اشاره به اینكه ذوب شدن زودهنگام برف در مازندران باعث شده است تا جریان روانآب در رودخانه ها با بلا رو به رو شود، اظهار نمود: زمانی كه برف زودتر ذوب میگردد و مصرف آب افزایش می یابد، باید به راه اندازی سد روی بیاوریم؛ با وجود آنكه سدسازی در مجموع گزینه مناسبی نیست اما راه اندازی نشدن آن برای مازندران ضرر بیشتری دارد.

ویلاسازی در كشور به یك جریان تبدیل گشته است
رضوی با تصریح بر اینكه ویلاسازی در مازندران به اندازه فراوانی در حال انجام می باشد، اشاره كرد: در منطقه ای كه 500 خانوار حضور داشتند امروز به 3700 خانوار رسیده و چند برابر شده است و این امر سبب میگردد آب در همان مناطق مصرف شود، به اتمام برسد و فرصتی برای رسیدن به اراضی پایین دست نداشته باشد.
مدیركل هواشناسی مازندران با ابراز تاسف از اینكه ویلاسازی در كشور به یك جریان تبدیل گشته است، اشاره كرد: ویلا در حال تبدیل شدن به خانه سوم سپس خانه های كنار دریا، شهر و ییلاق است و این امور سبب مصرف آب میگردد به صورتی كه نمی توان آنرا مدیریت كرد.




1397/09/03
15:58:56
5.0 /5
5008
تگهای خبر: بو , دریا , گرما , مدیریت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴

گل بخر

سفارش گل و گیاه

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است