سلاجقه:

اعتبارات خوبی برای احیای دریاچه ارومیه در گام دوم درنظر گرفته شده است

اعتبارات خوبی برای احیای دریاچه ارومیه در گام دوم درنظر گرفته شده است به گزارش گل بخر، آذربایجان غربی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اظهار داشت: اعتبارات خوبی برای احیای دریاچه ارومیه در گام دوم احیای دریاچه در نظر گرفته شده است.


علی سلاجقه در حاشیه بازدید از تالاب کانی برازان در آذربایجان غربی در جمع خبرنگاران اضافه کرد: در ستاد ملی تالاب ها، اعتبارات خوبی برای احیای دریاچه ارومیه در گام دوم احیای دریاچه وتالاب های حوضه دریاچه ارومیه در نظر گرفته شده است.
وی اشاره کرد: در وضعیت اقلیمی کشور، سرمایه های طبیعی با هیچ چیز قابل قیاس نیست و قابل ارزش گذاری نیست، پس باید در حفظ این منابع تلاش نماییم.
معاون رییس جمهور اظهار داشت: ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه ترویجی و آموزشی در عرصه منابع طبیعی وجود دارد که باید تلاش نماییم این ظرفیت ها را به همه معرفی کرده و از این ظرفیت استفاده نمائیم.
سلاجقه اظهار داشت: باید از داشته های کشور و ظرفیتهای گردشگری که جایگزین ناپذیر هستند بدرستی استفاده نمائیم.
آثار طبیعی باید به دست جوامع محلی مدیریت شود
علی سلاجقه ۳ اسفند در بازدید از غار سهولان مهاباد و در گفت و گو با خبرنگاران اضافه کرد: آثار طبیعی باید به دست جوامع محلی مدیریت شود تا ضمن توسعه گردشگری شاهد اشتغال پایدار در جوامع محلی باشیم.
وی اشاره کرد: سهولان مهاباد با بیش از ۶۲ متر عمق، یکی از عمیق ترین غارهای آهکی جهان است و گونه های با ارزش جانوری و طبیعی در آن زیست می شود.
معاون رییس جمهور اظهار داشت: این غار آهکی که از انحلال آهک و در دوران مزوزوئیک شکل گرفته، ۶۲ متر (بر اساس حضور غواصان) عمق دارد و دارای ۳۰۰ متر طول آبی و ۲۵۰ متر طول خشکی است.
وی با اشاره به این که این غار که پس از غار علیصدر همدان دومین غار آبی کشور است، تصریح کرد: وجود پرندگانی مانند خفاش، کبوتر و نوعی زالو لجنی ویژه این منطقه در آن زیست می کند، یک اثر طبیعی منحصر به فرد ایجاد کرده که می تواند به یک مکان برای اشتغال پایدار تبدیل گردد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: اکنون با نظارت سازمان محیط زیست طرح مدیریت مردمی غار سهولان انجام شده و ۳۵ تا ۴۰ نفر در این غار مشغول کار هستند که با توسعه منطقه می توان اشتغال پایدار ایجاد کرد و تعداد افراد شاغل را افزایش داد.
وی اشاره کرد: در تلاشیم با همکاری مسئولان استانی و حمایت صندوق ملی محیط زیست با اختصاص اعتبار لازم استانی یک طرح علمی طبیعت گردی با فاکتورهای محیط زیست، برای این غار تعریف نماییم.



1402/12/04
16:21:54
5.0 /5
385
تگهای خبر: باد , بو , پرندگان , حفاظت محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱

گل بخر

سفارش گل و گیاه

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است