سرپرست شیلات ایران:
تولید 20 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه هدف گذاری شد
به گزارش گل بخر، سرپرست شیلات ایران با اشاره به تأکید مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی به حرکت در راه پیشرفت تولید آبزیان و تامین امنیت غذایی، اظهار داشت: تولید 140 تن خاویار و 20 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه در کشور هدف گذاری شده است.
به گزارش ایرنا، حمزه رستم پور روز پنجشنبه در دومین روز سفر به استان هرمزگان و بازدید از مزرعه ۵۰ تنی ماهیان خاویاری در اسلام آباد رودان، با اشاره به این که استانهای مازندران و گیلان رتبه اول و دوم کشور در تولید گوشت ماهیان خاویاری و خاویار را به خود اختصاص داده اند اظهار داشت: حال ۲۰ استان کشور در عرصه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ استان در بخش استحصال خاویار فعالیت جدی دارند و استان هرمزگان می تواند در بحث های کیفی و کمی از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد.
معاون وزیر جهادکشاورزی اظهار داشت: پرورش ماهی خاویاری در شهرهای غیرساحلی، افزایش سهم پروتئین آبزیان در سبد غذایی شهرهای غیرساحلی، حرکت در راه تامین و پیشرفت امنیت غذایی، استفاده چندمنظوره از منابع آب شیرین، افزایش راندمان و فعال سازی ظرفیتهای جدید توسعه آبزی پروری استان، ایجاد تنوع گونه ای در پرورش آبزیان، افزایش راندمان و تولید و رونق معیشت کشاورزان از مهم ترین مزایای اجرای طرح پرورش ماهی خاویاری در هرمزگان است.
رستم پور، هرمزگان را یکی از استانهای مهم شیلاتی کشور برشمرد و اظهار داشت: اختصاص بالاتر از یک چهارم تولیدات شیلاتی کشور به این استان بیان کننده اهمیت شیلات در استان هرمزگان است.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان نیز با اشاره به وجود پنج مزرعه پرورش ماهی خاویاری در استان، اظهار داشت: سال قبل حدود ۲۵ تن ماهی خاویاری در استان هرمزگان تولید شد و پیش بینی می شود این محصول امسال افزایش داشته باشد.
عباس مویدی اظهار کرد: استان هرمزگان به عنوان قطب پرورش آبزیان در کشور شناخته می شود که در سالیان اخیر به پرورش ماهیان خاویاری روی آورده است و در نظر دارد با استفاده بهینه از استخرهای ذخیره آب کشاورزی تولید این ماهیان را افزایش دهد.
وی اضافه کرد: پرورش ماهیان خاویاری اولین بار، سال۹۵ بصورت طرح آزمایشی در شهرستان حاجی آباد با ۳۵۰ قطعه بچه ماهی خاویاری از گونه های فیل ماهی شروع شد و الان شاهد رشد و پیشرفت این حوزه بوده ایم.
مدیرکل شیلات هرمزگان نیز اظهار داشت: حال مزارع پرورش ماهی خاویاری در شهرستان های رودان، میناب، حاجی آباد و بندرعباس واقع است که با عنایت به شرایط مناسب آب و هوایی، ماهیان خاویاری تا حالا در این استان رشد مناسب و قابل توجهی داشته اند.
مسعود بارانی ابراز کرد: امروز شاهد بازدید از پروژه ماهیان خاویاری در اسلام آباد شهرستان رودان با ظرفیت افزون بر ۵۰تنی بودیم که برای اجرای آن ۲۱۰ میلیاردریال سرمایه گذاری شده است.
بارانی، اشتغال مستقیم این طرح را ۱۳ نفر و اشتغال غیرمستقیم آنرا افزون بر ۲۳ نفر مطرح کرد.
منبع: گل بخر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب